Wij bouwen voor u, X-blocks snelbouw woningen en regulier bouw(stenenbouw).  

Prefab Suriname is met haar nieuwste bouwmethode, een echte trendsetter te noemen. Nog nooit kon er met een maand een huis worden opgebouwd en worden bewoond. Zelfs Digicel, 1 van de grootste telecom aanbieders in Suriname heeft prefabsuriname het vertrouwen gegeven en hopen zo ook de particuliere markt te overtuigen dat dit nieuwe bouwsysteem de toekomst is voor het bouwen van woningen en opslagloodsen in Suriname. Kijkt u maar op onze filmpjes hoe het werkt en hoe ontzettend sterk het is.         

Met het unieke concept van prefab Suriname, is stevigheid, warmte isolatie, snelheid en kwaliteit, gegarandeerd en overtreft het alle andere systemen.  

 Meld u nu aan voor de bouw van, 1van onze modellen en profiteer van onze introductie prijzen die ongekend zijn. Vraag naar de voorwaardes via:info@prefabsuriname.com

Alle modellen zijn aan uw wensen aan te passen, om zo uw eigen IK in het huis te leggen. info@prefabsuriname.com Wilt u liever met standaard stenen bouwen, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Met onze ruime ervaring in Nedereland en in Suriname doen we elk project slagen met ons vaste bouwteam. We bemiddelen en houden u volledig op de hoogte en werken 100% transparant. Nieuwsgierig geworden? vraag nu een offerte bij ons aan.  

Uw badkamer verbouwen in Nederland door een specialist kijk op www.bathathome.nl en laat uw zorgen over aan ons.